Varför boka med oss?

Vi är tillägnade till att skapa den perfekta semestern åt dig, med din budget i åtanke.

Croatia Camper är ett familjeföretag baserat i staden Split i Kroatien som är specialiserat för husbilsuthyrning i Kroatien och grannländerna. Vi arbetar med högsta standard, inklusive en hög personlig kundservice och exceptionella operativa tjänster på fältet.

Om oss
SVG

Förstklassiga husbilar

Våra husbilar hålls i utmärkt skick, de är väl underhållna och utrustade med allt du behöver. De rengörs professionellt efter varje användning och de underhålls regelbundet för att göra din resa så bekväm som möjligt.

SVG

Global närvaro med lokal expertis

Eftersom vi arbetar på en lokal nivå har vår personal lokal expertis och långvariga kontakter med ett stort nätverk av partners i området. Vart än du går, blir du skyddad.

SVG

Personlig, vänlig service

Vi kommer att träffa dig personligen och hjälpa dig att bli väl bekant med din husbil, såväl som att erbjuda dig lokal information om Kroatien som kommer att vara till nytta för en säker resa runt vårt vackra land.

SVG

Kundtjänst 24/7

När du bokar hos oss får du stöd och hjälp 0-24 h. Hela tiden har du två mobiltelefonnummer för nödsituationer till ditt förfogande.

Husbilar till hyra

Med Croatia Camper kan du njuta av absolut förtroende under din resa, eftersom ditt fordon är en del av Kroatiens modernaste fordonspark som regelbundet underhålls i enlighet med de högsta industristandarderna.

Våra stationer

Våra depåer ligger i närheten av Splits och Zagrebs flygplats och städernas centrum på platser som är lätt att nå.
Envägshyra är tillgänglig från vår depå eller från vilken annan plats som helst.

Planera din rutt

För att hjälpa dig att få det bästa av din semester har vi flera ruttförslag som du kan använda som utgångspunkt för att skapa din egen rutt eller kan vi också ordna en rutt anpassad just för dig.

SVG

Föreslagna rutter

För att hjälpa dig utforska Kroatien med husbil har vi förberett några från 4 till 8 dagar långa rutter. Rutterna täcker hela kroatiska kusten, såväl som en del av inlandet, och varje rutt innehåller en lista över närliggande campingplatser.

SVG

Skräddarsydda rutter

Vi kan också ordna anpassade rutter för de kunder som är intresserade av en särskild plats, aktivitet eller gastronomisk upplevelse. Till exempel, om du vill hoppa fallskärm i Kroatien eller besöka och utforska några kroatiska gömda pärlor kan du räkna med oss.

SVG

Planera i farten

Om en plan inte lyckas, ändra planen, men ändra aldrig målet. Planer kan förändras, men ditt mål är detsamma, att njuta av att utforska Kroatien. Du kan räkna med oss att ordna allt du skulle kunna behöva under hela din resa.


Vad säger våra kunder om oss?

Läs vad våra kunder säger om sin erfarenhet med Croatia Camper.

Vi är mycket stolta över den feedback vi genom åren fått av våra kunder om kvaliteten på våra husbilar, vår service och vårt engagemang för att tillfredsställa deras behov.

Om oss