Hvorfor bestille hos oss?

Vi er dedikert til å skape den perfekte ferieopplevelsen for deg, og tar hensyn til ditt budsjett.

Kroatia Camper er et familieeid selskap basert i Split, Kroatia, som spesialiserer seg på campingvognutleie i Kroatia og nabolandene. Vi opererer eter de høyeste standarder, inkludert et høyt nivå av personlig kundeservice og enestående operasjonell service på bakken.

Om oss
SVG

Førsteklasses bobiler

Våre bobiler er i utmerket stand, er godt vedlikeholdt og utstyrt med alt du trenger. De rengjøres profesjonelt etter hvert bruk og vedlikeholdes regelmessig for å maksimere din komfort under dine reiser.

SVG

Global tilstedeværelse med lokal ekspertise

Fordi vi opererer lokalt, har våre ansatte lokal kunnskap og etablerte forbindelser med et stort nettverk av partnere i området. Du vil bli dekket uansett hvor du drar.

SVG

Personlig, vennlig service

Vi møter opp personlig for å gjøre deg kjent med din bobil. Vi gir deg også lokal kunnskap om Kroatia som vil være til god nytte når du vil ta deg trygt fram i vårt vakre land.

SVG

Kundestøtte 24/7

Når du bestiller hos oss, har du rett på kundestøtte og assistanse 24 timer i døgnet. To mobilnumre er tilgjengelig døgnet rundt i tilfelle nødsituasjoner.

Campingvogner til leie

Med Kroatia Camper kan du kjøre i sikkerhet, med viten om at ditt kjøretøy er en del av Kroatias mest moderne flåte som regelmessig vedlikeholdes etter høyeste industristandard.

Våre lokasjoner

Kroatia Camper utleiesteder befinner seg på lett tilgjengelige adresser i nærheten av Split og Zagrebs flyplasser samt i bysentrene.
Enveisutleie er tilgjengelig fra vårt utleiested eller hvilken som helst annen lokasjon du måtte ønske.

Planlegg ruten din

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ferien, har vi flere forslag til ruter du kan ta som utgangspunkt for å starte din egen, eller du kan be oss om å forberede en rute skreddersydd bare for dere.

SVG

Forslag til ruter

For å hjelpe deg med å utforske Kroatia med campingvogn har vi utarbeidet flere foreslåtte campingruter, hver med en varighet på mellom 4 og 8 dager. Rutene dekker hele den kroatiske kysten samt deler av det kroatiske innlandet og hver rute viser nærliggende campingplasser.

SVG

Skreddersydde ruter

Vi kan også organisere skreddersydde ruter for de kunder som er interessert i en spesiell destinasjon, aktivitet eller gastronomisk opplevelse. For eksempel, om du ønsker å fallskjermhoppe i Kroatia, eller å besøke noen av landets skjulte perler, er det bare å spørre oss.

SVG

Planlegg i farten

Hvis planen ikke funker: endre planen men aldri målet. Planen kan forandres men målet forblir det samme; utforskning av Kroatia. Dere kan stole på oss til å ordne med alt dere måtte be om i form av bestillinger o.l. underveis.


Hva sier kundene våre om oss?

Les hva våre kunder har å si om sine erfaringer med Kroatia Camper.

Vi er utrolig stolte over tilbakemeldingene vi har mottatt fra våre kunder gjennom årene for kvaliteten på både campingvogner, service og vårt engasjement for deres behov.

Om oss