Miksi tehdä varauksen meille?

Omistaudumme luomaan teille täydellisen lomakokemuksen pitäen mielessä budjettinne.

Croatia Camper on perheyritys, jonka kotipaikka on Split Kroatiassa ja joka on erikoistunut matkailuautojen vuokraukseen Kroatiassa ja naapurimaissa. Toimimme korkeimpien standardien mukaisesti, mihin sisältyy korkeatasoinen henkilökohtainen asiakaspalvelu ja erityiset toiminnalliset palvelut kentällä.

Tietoa meistä
SVG

Ensiluokkaiset matkailuautot

Meidän matkailuautomme säilytetään erinomaisessa kunnossa, ylläpidetään hyvin ja ne on varustettu kaikella mitä tarvitsette. Ammattitaitoinen siivous suoritetaan jokaisen käytön jälkeen ja huolto suoritetaan säännöllisesti, jotta matkustaessanne nauttisitte maksimaalisesta mukavuudesta.

SVG

Globaalinen läsnäolo, mutta paikallinen osaaminen ja kokemus.

Koska toimimme paikallisella tasolla, henkilökunnallamme on paikallista osaamista ja pitkäaikaiset yhteydet laajaan partneriverkostoon tällä alueella. Mihin tahansa menette, olette palvelumme ulottuvissa.

SVG

Henkilökohtainen, ystävällinen palvelu

Tapaamme teidät henkilökohtaisesti ja tutustutamme teidät hyvin matkailuautoonne ja annamme teille Kroatiaa koskevaa paikallistietoa, joka auttaa teitä turvalliseen matkantekoon kauniissa maassamme.

SVG

Asiakastuki 0–24 t/vrk

Tilatessanne meiltä, saatte asiakas tuen ja avun 0–24 t/vrk. Kaksi käsipuhelinnumeroa on tavoitettavissanne vuorokauden ympäri hätätilanteiden varalta.

Matkailuautoja vuokrattaviksi

Croatia Camper yrityksen kanssa asioidessanne voitte matkanne aikana nauttia täydellistä luottamusta, sillä ajoneuvonne kuuluu Kroatian ajoneuvokaluston moderneimpiin ja jota säännöllisesti huolletaan ja ylläpidetään turvallisimpien teollisuusstandardien mukaisesti.

Meidän toimipaikkamme

Croatia Camper yrityksen varastoalueet sijaitsevat lähellä Splitin ja Zagrebin lentokenttiä ja näiden kaupunkien keskustoja ja ovat helposti lähestyttäviä.
Yksisuuntainen vuokraus on mahdollinen varastoalueellamme tai muussa haluamassanne paikassa.

Suunnitelkaa reittinne

Auttaaksemme teitä saamaan mahdollisimman paljon irti lomastanne meillä on muutama valmis ehdotus oman reittinne aloituskohdaksi tai voimme räätälöidä teille juuri teidän oman reittinne.

SVG

Ehdotetut reitit

Auttaaksemme teitä paremmin tutkimaan Kroatiaa matkailuautolla, olemme laatineet teitä varten muutamia leirintäreittejä, joiden kesto on 4 – 8 päivää. Reitit kattavat koko Kroatian rannikon ja osan sisämaata, ja jokaiselle reitille on ilmoitettu lähellä sijaitsevat leirintäalueet.

SVG

Yksilöllisesti laaditut reitit

Voimme organisoida myös sovellettuja reittejä asiakkaille, joita kiinnostaa tietty luontokohde, toiminta tai gastronominen elämys. Mikäli haluatte esimerkiksi hypätä laskuvarjolla tai käydä tutkimassa joitain Kroatian salattuja aarteita, voitte luottaa meihin.

SVG

Suunnitelkaa matkan varrella.

Jos suunnitelma ei onnistu, muuttakaa suunnitelmaa, ei kohdetta. Suunnitelmat voivat muuttua, mutta päämääränne on aina sama, nauttia tutkimalla Kroatiaa. Voitte laskea sen varaan että koko matkanne ajan olemme valmiit tekemään kaikki mahdollisesti tarvitsemanne järjestelyt.


Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Lukekaa mitä asiakkaamme kertovat kokemuksistaan Croatia Camper yrityksen asiakkaina.

Olemme erittäin ylpeitä palautteesta, jota vuosien mittaan olemme saaneet asiakkailtamme koskien matkailuautojemme laatua, palvelua ja omistautumistamme asiakkaiden tarpeisiin.

Tietoa meistä