Hvorfor vælge os?

Det er vores mission at skabe den perfekte ferieoplevelse for dig, i betragtning af dit budget.

Croatia Camper er et familieforetagende baseret i Split og specialiseret i udlejning af autocampere og motorhomes i Kroatien og nabolandene. Vi arbejder for at opretholde de højeste standarder, og det omfatter bl.a. en højt personaliseret kundeservice samt ekstraordinære operationelle tjenester.

Om os
SVG

Førsteklasses motorhomes

Vores motorhomes opbevares under udmærkede forhold, er velholdte og udstyret med alt, du har brug for. De er professionelt rengjort efter hver brug og regelmæssigt vedligehold for at maksimere din komfort under turen.

SVG

En global tilstedeværelse med lokal ekspertise

Siden vi opererer på lokalt plan, har vores medarbejdere både lokalkendskab og tætte forbindelser til et bredt netværk af partnere i dette område. Uanset hvor du er, har vi dig dækket.

SVG

En venlig, personlig service

Vi vil personligt mødes med dig og gøre dig godt bekendt med dit motorhome samt forsyne dig med lokale oplysninger om Kroatien, som vil være dig nyttige, mens du rejser rundt i vores smukke land.

SVG

24/7 kundeservice

Når du booker hos os, får du support og assistance 24/7. Hvis der skulle opstå et nødstilfælde, er der to mobiltelefonnumre, som er tilgængelige for dig døgnet rundt.

Campere til leje

Du kan roligt stole på Croatia Camper under din rejse, for din bil hører til Kroatiens mest moderne vognpark, som regelmæssigt serviceres og vedligeholdes efter højeste industristandarder.

Vores lokationer

Croatia Campers depoter er beliggende i nærheden af Split og Zagreb lufthavne og bycentrene, på steder med nem adgang.
Envejsudlejninger er tilgængelige fra depot eller et hvilket som helst andet sted, som du vil have.

Planlæg din rute

For at hjælpe dig med at få mest ud af din ferie, har vi et par foreslåede ruter, som du kan vælge som dit udgangspunkt, ellers kan vi forberede en skræddersyet rute lige for dig.

SVG

Foreslåede ruter

For at hjælpe dig med bedre at udforske Kroatien i en camper, har vi forberedt et par foreslåede campingruter, som varer mellem 4 og 8 dage. Disse ruter dækker den hele kroatiske kyst samt en del af det indre Kroatien, og hver rute giver en liste over de nærliggende campingpladser.

SVG

Skræddersyede ruter

For de kunder der er interesserede i et særligt naturområde, en særlig aktivitet eller gastronomisk erfaring, organiserer vi også skræddersyede ruter. Du kan regne med os, uanset om du f.eks. vil prøve skydiving i Kroatien, eller om du har lyst til at besøge og udforske nogle af Kroatiens skjulte skatte.

SVG

Lav planer undervejs

Hvis din plan ikke virker, skift planen, men aldrig dit mål. Planer kan ændres, men dit mål forbliver det samme – nyd dit ophold i Kroatien. Du kan være sikker på, at vi vil arrangere, at alle dine behov i løbet af hele turen bliver dækket fuldt ud.


Hvad siger vores kunder om os?

Læs, hvad vores kunder har at sige om deres erfaringer hos Croatia Camper.

Vi er virkelig stolte over den feedback, som vi har fået fra vores kunder gennem årene, og som omhandler kvaliteten af vores campere, vores service og vores hengivenhed til deres behov.

Om os